lcms

Tananyagszerkesztő

Professzionális tananyagszerkesztőnkben a legelterjedtebb platformokon tanulható reszponzív tananyagok készíthetőek. Az online elérhető szerkesztői felület lehetővé teszi, hogy ugyanazon a tananyagon egyszerre több ember is dolgozzon.
Az elkészített tananyagok közvetlenül publikálhatók a Nexius képzésmenedzsment rendszerében, valamint SCORM 1.2 és SCORM 2004 formátumban exportálhatóak.

scp

Tananyaglejátszó

A Nexius tananyaglejátszója rendelkezik „ADL SCORM® 1.2 LMS” és „ADL SCORM® 2004 LMS” tanúsítvánnyal, így nem csak a Nexius Editorban, hanem bármely más SCORM szabványos tartalomszerkesztőben készített tananyag beépíthető a képzésekbe.

lms

Képzésmenedzsment

A Nexius képzésmenedzsment segítségével lehetővé válik a kurzusokban résztvevők kezelése, teljesítményük monitorozása. A kurzuskövetelmények egyedi igények szerint alakíthatók, legyen szó határidőkről, a tananyagok logikai sorrendjéről vagy dokumentumkezelésről. A képzésüzemeltetés során díjat csak az aktív tanulási percek után számolunk fel.

módszertan

Módszertan

Tananyagszerkesztési módszertanunk előremutató oktatási koncepció mentén alakult ki azzal a céllal, hogy a hatékony gyártási folyamat mellett, minőségi tananyagok készüljenek el. Munkatársaink az Eszterházy Károly Főiskola szakértőivel együttműködve írták meg az Oktatástervezés: digitális tartalomfejlesztés című könyvet, mely ingyenesen letölthető innen.

További információkért, árajánlatért lépjen kapcsolatba velünk a support@nexiuslearning.com e-mail címen.