Tananyagszerkesztés

Szerkesztőnk segítségével interaktív, reszponzív tananyagok készíthetőek. A tudás ellenőrzésére különféle tesztek és többféle feladattípus áll rendelkezésre. A tesztekhez használt kérdések és válaszok könnyen rendszerezhetőek a feladatbank segítségével.

A Nexiusban szerkesztett tananyagok a kurzus elindítását követően, akár folyamatban levő kurzus közben is frissíthetőek a tanulási folyamat megzavarása és az elért eredmények elvesztése nélkül. A Nexius szerkesztőt nagyobb szerkesztőségek összehangolt munkájához fejlesztettük, de kisebb szerkesztőségekkel vagy akár egyénileg is készíthetőek benne tananyagok.

Kurzusszervezés

A szerkesztőben elkészült tananyagokat kurzusszervező rendszerünkben (LMS) tehetjük elérhetővé a tanulók számára. Itt kezelhetjük a kurzusbeállításokat, szerződést, oklevelet rendelhetünk a kurzushoz, kontrollálhatjuk a tanulók beiratkozási módjait és mindezekről összesítő riportokat is letölthetünk. A kurzushoz tartozhat e-pub formátumú tananyag, digitális vizsga és tesztek – így az adminisztrátorok egy helyen kezelhetnek mindent, ami az adott kurzus teljesítéséhez szükséges.

A tanulói felületen lehet a kurzusok tananyagait elindítani, nyomon követhető az előrehaladás, eredményszerzés, megtekinthetőek a kurzussal kapcsolatos hírek. A teljesítés sikerességébe beszámítható olyan feltétel, aminek teljesítése nem az online térben történik (például beadandó dokumentum, esszé, terepgyakorlat)..

A beiratkozott tanulók számára csoportokat lehet létrehozni, ezen belül olyan szolgáltatások érhetők el, mint a fórum vagy a videós konzultáció. Lehetőség van arra is, hogy a tanulói felületen saját szervezetünk brand színeivel és logójával jelenítsük meg.

Kurzusok értékesítése

A Nexius piacterén értékesíthetjük saját kurzusainkat, rendszeren belül elérhető a bankkártyás fizetés lehetősége, valamint kezelhetőek az ehhez kapcsolódó számlák és pénzügyi elszámolások.

Vizsgáztatás

Rendszerünk alkalmas vizsgabiztos által felügyelt helyszíni digitális vizsgák lebonyolítására. A résztvevők számára eltérő kérdéssorok generálhatóak, az eredmények biztonsága érdekében a feladatok kiértékelése központilag történik.

Oktatási intézmények

Ügyfeleink között számos oktatási intézmény található. A KRÉTÁ-val és Neptunnal való integráció lehetővé teszi a gördülékeny együttműködést a köz- és felsőoktatásban használt alkalmazásokkal.

Egy tananyag szerkesztése összetett folyamat – az ötlettől a forgatókönyvíráson, a grafikusokkal és szakmai lektorokkal való együttműködésen keresztül a megfelelő e-learning módszertan megválasztásáig átgondoltságot és alapos tervezést igényel. Az elkészült tananyag elérhetővé tételére szintén számos testreszabható megoldást kínálunk. Tapasztalt szakértőink rendelkezésre állnak a legoptimálisabb megoldások megtalálásában akár szerkesztés, akár a kész tananyag kurzusba szervezésével kapcsolatban.