Nexius fejlesztőcsapat

A Nexiushoz bejárni közösségi élmény: csapatunk összetartó, és odafigyelünk egymásra. Nagy a nyitottság arra, hogy mindenki olyan feladatot végezzen, ami személyiségének és érdeklődésének megfelelő, mert úgy tartjuk, ez a motivált munkavégzés alapja.
Különbözőek vagyunk, de közös bennünk, hogy fontosnak tartjuk a tanulást. Mi magunk is sokat tanulunk egymástól, a szakmánkról, és arról, hogyan érdemes jól, hatékonyan végezni a munkánkat.


Folyamatosan fejlődünk. Létszámunk hat év alatt 2-ről 54-re változott, három irodát nőttünk ki. Ez a lendület új munkamódszereket is kívánt: fejlesztő csapataink agilis környezetben, modern technológiákkal dolgoznak (.NET Core, AngularJS 2.0+, TypeScript, RxJS, Redux, nodeJS). Rendszerünk felhőalapú megoldásokra épül (Azure). Abban hiszünk, hogy nem a technológia fogja megváltani a világot, hanem annak használata, ezért nagy hangsúlyt fektetünk a felhasználói élményre.

Miért szeretünk a Nexiusnál dolgozni?

Több éve dolgozom itt, de még mindig van fejlődési lehetőségem cégen belül. Tényleg rugalmasak vagyunk.

Mert elképesztően jó fej, kiváló értékrenddel és értékekkel rendelkező, irgalmatlan magas szinten képzett végtelenül bölcs kollégákkal dolgozhatok együtt egy izgalmas,…

Az ebédszünetek… az ebédszünetet a Nexiusnál mindenkinek ki kell próbálni egyszer!

Mert van beleszólásom a dolgok alakulásába, nem csak egy kis csavar vagyok egy nagy gépezetben. Hanem egy kis fogaskerék, mondjuk.