Nexius fejlesztőcsapat

A Nexiushoz bejárni közösségi élmény: csapatunk összetartó, és odafigyelünk egymásra. Nagy a nyitottság arra, hogy mindenki olyan feladatot végezzen, ami személyiségének és érdeklődésének megfelelő, mert úgy tartjuk, ez a motivált munkavégzés alapja.
Különbözőek vagyunk, de közös bennünk, hogy fontosnak tartjuk a tanulást. Mi magunk is sokat tanulunk egymástól, a szakmánkról, és arról, hogyan érdemes jól, hatékonyan végezni a munkánkat.


Folyamatosan fejlődünk. Létszámunk az utóbbi öt évben 12-ről 70-re nőtt. Ez a lendület új munkamódszereket is kívánt: fejlesztő csapataink agilis környezetben, modern technológiákkal dolgoznak (.NET Core, AngularJS 2.0+, TypeScript, RxJS, Redux, nodeJS). Rendszerünk felhőalapú megoldásokra épül (Azure). Abban hiszünk, hogy nem a technológia fogja megváltani a világot, hanem annak használata, ezért nagy hangsúlyt fektetünk a felhasználói élményre.

Miért szeretünk a Nexiusnál dolgozni?

Ezért a kérdésért 🙂 A reggeli kávézások miatt. A csapatszellem miatt.

Az ebédszünetek… az ebédszünetet a Nexiusnál mindenkinek ki kell próbálni egyszer!

Mert elképesztően jó fej, kiváló értékrenddel és értékekkel rendelkező, irgalmatlan magas szinten képzett végtelenül bölcs kollégákkal dolgozhatok együtt egy izgalmas,…

Mert van beleszólásom a dolgok alakulásába, nem csak egy kis csavar vagyok egy nagy gépezetben. Hanem egy kis fogaskerék, mondjuk.